Cauta:   Produse si servicii  Firme  Stiri  Enciclopedia   
Abc-pack iqua chambertrust
  Ambalaje
Ambalaje de lux
Ambalaje flexibile
Cutii si plicuri
Elemente de protectie
Huse pentru ambalare
Masini de reciclare
Masini pentru ambalaje
Materiale pentru ambalare
Plicuri
Pungi, sacose, saci
Servicii ambalaje
Sisteme de inchidere
Utile pentru ambalare
  Automatizari si roboti
Automatizari industriale
Electrooptica
Iluminare industriala
Instrumente de masurare
Magneti si echipe magnetice
Roboti
Senzori si detectori industriali
Transmisie de putere
  Containere, paleti si recipienti
Accesorii pentru containere
Alte containere si recipienti
Carucioare
Containere
Containere de inchiriat
Containere si paleti
Cosuri
Cutii din material antistatic
Cutii din plastic
Cutii izoterme
Cutii metalice
Cutii paleti
Intretinerea containerelor
Navete
Paleti
Prescontainere
  Etichetarea, identificarea si radiofrecventa
Consultanta si servicii tehnice
Etichetarea
Etichete
Marcare si codificare
Radiofrecventa si identificare
  Recipiente
Accesorii pentru recipienti
Echipe auxiliare pentru ambalare
Masini de ambalat in recipiente
Recipiente
Servicii pentru ambalare
  Servicii
  Sisteme de depozitare
Alte sisteme de depozitare
Arhivare si clasificare
Corturi si hale demontabile
Dulapuri mobile
Electrostivuitor
Sisteme de depozitare automate
  Standuri
Accesori pentru standuri
Standuri cantilever
Standuri de paletizare
Standuri de prezentare
Standuri dinamice
Standuri display
Standuri mobile
Standuri pentru cutii
Standuri picking
Standuri speciale
Standuri supraetajate
Informatii
Conditii de utilizare
Contact
Cum se cauta
NOTA LEGAL

NOTA LEGALA 1. CUPRINSUL APLICATIEI:

Aceasta nota legala contine conditiile care regularizeaza folosirea si accesulsite-ului http//www.abcpack.ro si responsabilitatile derivate utilizarii lui.

Se va intelege ca accesul sau folosirea acestui site web din partea utilizatorilor implica aderenta acestuia la toate conditiile care ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L le are publicate in acest moment in pagina web.

Continutul prezentului aviz legal include urmatoarele aspecte:

1. CUPRINSUL APLICATIEI
2. TITULARUL
3. OBIECTUL
4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
5. ACCESUL
6. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIE A DATELOR
7. RESPONSABILITATI SI OBLIGATII
8. DURATA SI MODIFICAREA
9. LEGISLATIE SI JURISDICTIE

2. TITULARUL Titularul acestui site web este ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L domiciliata in Tarragona, Str. Calle Maestrat 18, 1ºB. 43560 La Senia (Tel/Fax: 0034 977 57 64 70), e-mail info@abc-pack.com cu numarul fiscal B-43726587, inregistrata in Tomo 1885, Folia 139, T-26884 in Registrul Mercantil de Tarragona.

ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L este o firma DE SERVICII DE PUBLICITATE

3.OBIECTUL Obiectul acestui site este servirea informatiilor despre ambalaje in toate tarile si limbile lumii.

4.DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA Totalitatea acestui site web: descrierea produselor, texte, imagini, logo-uri, butoane, arhive software, combinatii de culori, precum si structura, selectarea si prezentare continuturilor sunt protejate de legile spaniole si internaionale pentru proprietate Intelectuala si Industriala.

In nici un caz accesul pe site nu implica nici un fel de renuntare, transmisie sau cesiunea totala nici partiala a drepturilor date prin legislatia spaniola si internationala pentru proprietate Intelectuala si Industriala. Reproducerea (exceptand descarcarea temporala pe discul dur al site-ului calculatorului utilizatotului), copierea, trimiterea prin e-mail, transmiterea, modificarea, cesiunea sau orice alt act care se face in totalitate sau parte a informatiei continuta in acest web nu a fost autorizata de titular, raman interzise.

Utilizatorul se obliga sa foloseasca continuturile corect, in particular se obliga sa nu manipuleze datele ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L sau a titularilor incorporati in continuturi, asa cum dispozitivele tehnice de preotectie sau oricare alt mecanism de informare care se puteau include in continuturi. Asa ca utilizatorul se va abtine de la folosirea continuturilor, si in particular, informatii a oricarei clase existente pe site pentru a face publicitate, comunicate cu scopuri comerciale, mesaje nesolicitate dirijate unor diferite persoane, precum si abtinerea de la comercializarea sau divulgarea sub orice forma a asa-zisei informatii.

Abc-pack este un domeniu inregistrat de ABC-ENCICLOPEDIOJ, S.L. Domeniul ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L nu poate fi utilizat, decat cu autorizatie, in conexiune cu alte servicii care nu apartin de ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L sub nici o forma care poate cauza confuzie intre clientii nostri.

5.ACCESUL Utilizatorii pot accesa site-ul de forma libera si gratuita.

6.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIE A DATELOR

Datele de identificare si personale proportionate in marca prezenta site-ului web, via formularul sau via e-mail sunt confidetiale si fac parte din fisierele titulare societatii ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L Obiectuvul fisierelor este de a proportiona informatiile produselor noastre solicitate de pe site-ul web. In acelasi timp utilizatorii autorizeaza  ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L a trimite informatii comerciale sau noutati din cuprinsul serviciilor prezentate. Asa-zisa comunicare comerciala se va identifica prin cuvantul PUBLICITATE la inceputul fiecarui mesaj trimis prin e-mail. In cazul in care nu doriti sa primiti informatia mentionata va fi suficienta o notificare trimisa prin e-mail la info@abc-pack.com in orice moment. Asadar va informam ca si consecinta de la subcontratarea hostingului acestui site web, datele dumneavoastra vor fi preluate de firma INFORAMA, S.I situata in La Senia.

Datele introduse in formular de catre utilizator trebuie sa fie date reale, exacte, complete si actuale. In cazul in care persoana care introduce datele este diferita de cea care se va declara ca si utilizator, se va intelege ca are consimtamantul utilizatorului pentru a o face si ne va da posibiliatea de a aplica tratamentul tocmai mentionat. Utilizatorul va fi unicul responsabil de orice dauna directa sau indirecta care ar putea fi provocata oricarei persoane.

Responsabilul fisierului se compromite a indeplini obligatia de a tine secret continuturile fisierelor. Asadar titularul datelor cu caracter personal va avea drept de opozitie, acces, rectificare si anulare a datelor existente si pastrate in baza de date ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L. Drepturile date pot fi exercitate de orice mediu de comunicare fata de ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L la directia Str. Maestrat 18, 1ºB. La Senia, Provincia Tarragona atasand o fotocopie dupa Numarul de Indentificare a titularului datelor sau la e-mailul info@abc-pack.com. ABC ENCICLOPEDIOJ isi rezerva dreptul de a modifica politica de confidentialitate si protejare a datelor ca si consecinta a unui schimb legislativ, juridiciar sau in practica firmei. Daca se produce orice schimbare, noul text va fi publicat in aceasta agina, unde vor putea avea acces la politica actuala in materie de confidentialitate si protejare de date. In fiecare caz, relatia cu utilizatorii se schimba dupa legile prevazute in momentul in care se acceseaza pagina web.

7.RESPONSABILITATEA SI OBLIGATIILE Responsabilitatea continutului: Continutul acestui site web este de caracter general si are o finalitate si efect exclusiv informativ despre ambalaje. ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L se scuteste de orice responsabilitate pentru orice decizie adoptata de utilizatorul site-ului web ca si consecinta a informatiei continuta, in special pentru caracteristicile tehnice ale ambalajelor. ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L refuza responsabilitatea pentru orice informatie neelaborata de ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L sau nepublicata de forma autorizata, la fel ca si responsabilitatea care deriva din folosirea necorespunzatoare a continuturilor, si se rezerva dreptul de actualizare, eliminare, limitare sau impiedicarea accesului la acestea de forma temporala sau definitiva.

Responsabilitate fata de alte pagini web: In cazul in care ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L este un mediu pentru publicitate, ABC ENCICLPOEDIOJ, S.L nu se obliga sa controleze si nu controleaza, aproba si nu face servicii proprii, continuturi, date, arhive, produse si orice clasa de material existent in pagina sau in paginile web, deci ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L nu va raspunde in nici o circumstanta, de legalitatea continuturilor din asa-zisele pagini (fiind responsabilitatea exclusiva a titularului, redactandu-se in limita bunului simt, in legalitate, morala, bune obiceiuri si ordine publica acele continuturi, fara a dauna drepturile oricarei alte persoane.

Responsabilitatea in presupunerea ca aceasta pagina este dedicata legaturii introducerii in alta pagina: Pentru ceea ce inseamna legatura stabilita cu alta pagina sau cu orice alt utilizator, trebuie sa se indeplineasca urmatoarele conditii: -trebuie sa se solicite autorizatie pentru realizarea legaturii -se va putea dirija doar spre prima pagina -legatura trebuie sa fie completa si absoluta, deci trebuie indrumat utilizatorul la directia ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L si trebuie sa contina complet toata pagina initiala. In nici un caz , doar cand exista o autorizatie scrisa de ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L, pagina care realizeaza legatura va putea reproduce de orice forma site-ul ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L incluzandu-l ca parte a web-ului sau creand un browser pentru orice pagina a web-ului. -nu se va da nici un fel de indicatie incorecta despre pagina ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L. -daca se vrea luarea oricarui semn distinctiv de la ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L ca marca, logo, denumire trebuie sa se ceara autorizatie scrisa. -titularul paginii care ofera legatura trebuie sa exercite cu buna credinta si sa nu afecteze negativ reputatia sau numele ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L. -se interzice, exceptand cazul in care exista autorizatie scrisa de la ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L, promvarea elementelor text sau ale logo-ului, numelui domeniului sau denumirea sociala ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L, ca si cuvant cheie pentru cautarea site-urilor web cu ajutorul motoarelor de cautare. ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L nu isi asuma responsabilitatea pentru orice aspect relativ al paginei web cu care are legatura. Stabilirea legaturii nu implica existenta unui tip de telatie, colaborare sau dependenta de ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L cu titularul acestei pagini web.

Responsabilitatea aspectelor tehnice: ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L nu garanteaza continuitatea functionarii site-ului web.

ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L nu este responsabil pentru anumite daune, inclusiv pentru daunele de sisteme informatice si introducere de virusi existenti pe internet, derivati ai navigarii prin internet necesari folosirii acestui site web.

Obligatii ale utilizatorilor: Utilizatorul raspunde de daunele pe care ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L le-ar putea avea ca si consecinta a neindeplinirii oricarei obligatii scrise in aceasta nota legala.

Respect navigarii utilizatorul se compromite sa observe recomandarile pe care ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L le stabileste in legatura cu site-ul web.

8.DURATA SI MODIFICAREA ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L va avea drept de modificare a termenilor si conditiilor prezentate mai sus de forma unilaterala, totala sau partiala.

Urmarirea acestei note legale coincide cu timpul de expunere, pana in momentul in care vor fi modificate de forma totala sau partiala de ABC ENCICLOPEDIOJ, S.L. ABC ENCICLPEDIOJ S.L va putea suspenda sau intrerupe unilateral sau partial operativitatea acestui site, fara posibilitatea de a solicita indemnizare.

9.LEGISLATIE SI JURISDICTIE Aceste conditii de folosire de dirijeaza dupa legislatia spaniola

Utilizatorii si firma ABC ENCICLOPDIOJ, S.L cu renuntarea expresiva de la lege, supun toate interpretarile sau conflictele care ar putea aparea in functie de aceasta nota legala Judecatoriilor si tribunalelor din Tarragona.

ABZAC ROMANIA
GREENFIBER
INFOALIMENT
EXQUISITE
Enciclopedia
  Materiale
  Masini
  Aplicatii
  Altele
Stiri
Firme (187)
Expozitii (108)
Stiri nationale (85)
Materiale (308)
Masini (194)
Aplicatii (151)
Utilaje->jueves 17 octubre, 2019 - Copyright© 2008 ABC-Pack | Contact | Conditii/Confidentialitate flags
Directorio de Empresas de Embalaje
Arta si cultura
Romaneste Español